Üdv!

Megannyi monitor-típus létezik manapság. Ezek beállításai is sokszor nagyon eltérő értékek mentén mozognak, így aztán gyakran előfordul, hogy egy-egy fotó a te gépeden teljesen másképpen látszik, mint nálam, ezért az igazi érték, melyet mutatni szeretnék, tulajdonképpen nem jut át hozzád. A megfelelő fényerő és kontraszt beállítások segítségével viszont ez a probléma áthidalható.

Ha szeretnéd képernyődet megfelelően kontrasztosra beállítani (ez egyébként filmek nézésekor is jól jöhet), akkor ez az oldal talán segít!

Állítsd a fényerő-szabályzót először maximumra, majd csökkentsd addig, amíg a "Thomasso" T-betűje éppen belevész a sötét háttérbe (ha már így van, és a többi betű viszont látszik, akkor jó a beállítás).

Ezután állítsd a kontrasztot úgy, hogy a nagy karika árnyalatától meg tudd különböztetni az "Thomasso" o-betűjét is, és az "objective" első e-betűjét is! (ha ez is így van, és a kontraszt a maximum felé jár akkor rendben van minden!)

Remélem segítettem!
Thomasso

Szerző: Thomasso :)  2009.04.19. 23:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thomassobjective.blog.hu/api/trackback/id/tr391075215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása